Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 30 Nerden : Geldi Lan Bu ?
Konu: +18 :) Cuma Tem. 30, 2010 1:19 am
Dalga(!) nasıl??
Adamın birine bi gün araba çarpar ve gövdesi hariç her yeri parçalanıp kopar.Uzman bir prof. arkadaşlarına "Bunu bana denek olarak verin ben üzerinde çalışmak istiyorum" der.Arkadaşlarıda tamam der ve hastayı verirler.
Prof hastanın kolları yerine aslan pençeleri takar;bacakları yerine zebra bacakları takar cinsel organı yerinede fil hortumu takar ve hasta mucize eseri yaşar
yıllar sonra profla hasta karşılaşır:
prof:Aa hasan nasılsın? hasta:İyiyim doktor bey teşekkürler prof: ee kolların nasıl? hasta : valla süper kodummu oturtuyom prof : bacakların nasıl? hasta :valla süper bi koşuyom kimse tozuma yetişemiyo: prof : şey ımmm peki Dalga(!) nasıl ii çalışıyomu?? hasta : Valla süper işliyo fakak parkta gezinirken Otları yolup **tüme sokmasa Çok daha ii olacak
Sanmak ii bişey diil
Bigün iki tıp fakültesi ögrencisi yolda giderken yaşlı bi adamın yürüyüşündeki aksaklığı görerek yorum yapmışlar biri demişki : "bence yaşlı adamın belinde oluşan bir problem nedeniyle böyle yürüyo" diğeri de : "bence böbreklerindeki aksaklık nedeniyle böyle yürüyo" demiş ve sonra yaşlı adama sormaya karar vermişler birincisi "amcacım sanıyorum belindeki rahatsızlık yüzünden böyle yürüyosun " diğeri de ardından "amcacım sanıyorum böbreklerin yüzünden böle yürüyosun" yaşlı adam gülerek "sanmak ii bişi diil çocuklar bende ossurcam sandım ama sıçmışım ondan böle yürüyorum" demiş
18 ını doldurmus Temel abisi Dursuna gıder abi beni karıya cotur der Dursun utanarak cekınerek sorar ne yapacaksun orda pılıomisun der Temel pılmeyrum sen ogreteceksun der Dursun bı telsız alır ve ordan anlatmaya bslar -şimdi karsındakı kadını soy -soydum başka -sen soyun -tamam -kadını yataga yatr - okey -sende olupta onda olmayanı kadına sok der bızım Temel telsizin antenını sokar